DOWNLOAD UJANG MOY

Ntah2 ni pun gebang je lebih. Why say forgive and forget? Jaafar Taib mahupun Ujang sendiri.. Bila sudah bertahun menceritakan benda yang sama, akan terlupa kesalahan silam. Menurut syarat penerbitan watak Din Beramboi tersebut adalah kepunyaan dan hak Creative Enterprise yang menerbitkan majalah Gila – Gila.

ujang moy

Uploader: Vudorisar
Date Added: 17 April 2016
File Size: 34.54 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 6932
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

10 tahun dah. #ujang #moy #dinberamboi #gayour #bersamasel… | Flickr

New Member Junior Member 47 posts Joined: Cuma perasaan kecewa timbul pabila sesetengah pihak mengambil kesempatan atas kelembutan hati beliau. Tetapi jangan gunakan trademark ‘Ujang’ sebagai nama restoran, jamu, kopi segera, hotel dan lain-lain produk saudara.

May 9 Namun katanya, selepas itu tidak putus–putus rezeki datang menggolek dan mendapat tawaran menghasilkan kartun untuk Agensi Anti Dadah Kebangsaan AADK. Better joint ownership walaupun sekecil kecil rm pun tapi bila komik da femes, beribu jugak dapat akhir sekali. Ching ching ping ping bahasa style Already become normal cartoon. Bayangkan ketika melukis potret atau inspirasi daripada kartun saya dan mengabadikan dalam kad ucapan Hari Raya, tiba–tiba saya didatangi surat saman.

Cartoonist Ujang kena game again?

Looks like the tunku maziah spins the story and do taichi. Bila di tanya mengapa beliau merokok balik ujjang selamba beliau jawab ” siapa suruh berhenti merokok? So did ujang come out new statement yet? He don’t have a work contract that properly stipulates his due?

  HELLOOX2 FOR NOKIA E71 FREE DOWNLOAD

ujang moy

Humang ai, ujsng ekau speaking nismilan. Tetapi wajarkah sedara mengatakan majalah itu sedara yang punya sedangkan isi kandung majalah tersebut terdiri dari hasil kerja kartunis yang lain dan majalah tersebut terkenal bukan kerana nama sedara semata-mata tetapi hasil usaha kartunis yang lain juga seperti aie, gayor, legkuas, ubi dan lain-lain. This post has been edited by Muhammad Syukri: Read latest posts or hide this alert.

Tak pernah pulak aku dengar beliau menuntut haknya ujabg muka pengadilan iaitu mahkamah. Maksudnya selepas majalah terjual, keuntungan kasar perlu tolak dengan pembelanjaan semua. Klau xpandai dn tamak sngt, x kemana jugak.

ujang moy

Itu bukan alasan untuk melarikan artwork kepunyaan Kharisma. Or start a company. Hanya ingin membetulkan keadaan dan berkongsi pengalaman.

So easily kena fired? Kalau jiran itu melaporkan kepada polis, kita tetap bersalah kerana mencuri. Akan tetapi, siapa sangka dalam gelak ketawa kita, tersimpan kesedihan buat kartunis ulung Malaysia ini.

Jika sudah sedar contract itu hilang, kenapa tidak di buat yang baru sedangkan sedara masih di syarikat itu? Getting Started Junior Member 51 posts Joined: Tindakan Ujang menyebarkan perkara berkenaan di media sosial disifatkan Burhanuddin sebagai tidak wajar, memandangkan jenama mereka sudah menjadi ikon yang dikenali di dalam dan luar negara.

  DOWNLOAD LOREDANA COBORATA DIN RAI

10 tahun dah. #ujang #moy #dinberamboi #gayour #bersamaselamanya

Pada pikiran aku mungkin kerana Majalah Ujang MOY Publication masih berjaya berada di pasaran dan masih majalah humor telaris di malaysia walaupon di doakan untuk lingkup oleh pihak yang tidak tahu perkara sebenar sebab ujany beliau ingin menuntut sesuatu yg berjaya. Junior Member 44 posts Joined: Track this topic Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.

This post has been edited by mffa: Itu hanya catatan tertinggi jualan bukan bilangan naskah terjual untuk tiap-tiap bulan dan bilangan itu termasuk sekali dgn jumlah return atau majalah yang tak terjual. People using kelantanese and n9 dialect should be shot.

This article was written by admin